Találatok 9 összesen, keresett kifejezés: 2013

Ajándékötletek karácsonyra a Sonytól Ajándékötletek karácsonyra a Sonytól
Azoknak, akik bizonytalanok abban, hogy milyen ajándékkal lepjék meg szeretteiket, most néhány ötletet csokorba gyűjtöttünk.
Páratlan képminőség az LG IFA-n bemutatkozó tévéitől Páratlan képminőség az LG IFA-n bemutatkozó tévéitől
Az LG a berlini IFA 2013 kiállításon egyedülálló képminőségű, kialakítású és innovatív technológiákkal felvértezett tévéinek átfogó választékát mutatta be.
Újra öt díjat zsebelt be a Sony az EISA-tól Újra öt díjat zsebelt be a Sony az EISA-tól
Kompakt és professzionális fényképezőgép, televízió, házimozi-erősítő és táblagép kategóriában is Sony terméket ítélt legjobbnak a képalkotás és szórakoztatóelektronikai szaklapok legnagyobb európai szövetsége.
A Samsung alkalmazásfejlesztő világversenyt hirdetett A Samsung alkalmazásfejlesztő világversenyt hirdetett
Elindult a Samsung Smart App Challenge 2013!
ISE 2013 minden eddigi rekordot megdöntött ISE 2013 minden eddigi rekordot megdöntött
Hatalmas sikernek könyvelhették el az ISE rendezői az idei rendezvényt, ami szakmai és kiállítói szempontból nagy előrelépést jelentett, és aminek presztizse a jubileumi redezvénnyel nagyot nőtt.
Az ISE a RAI-ban marad 2019-ig. Az ISE a RAI-ban marad 2019-ig.
A kiállítás megnyitásakor került bejelentésre, hogy az ISE és a RAI megállapodott, miszerint 2019-ig, az ezredfordulóig az amszterdami EXPO Centerben marad a rendezvény. Ez jó hír, de addig még - ahogy mifelénk mondják - sok víz folyik le a Dunán...
Megnyílt a X.  ISE Amsterdamban. Megnyílt a X. ISE Amsterdamban.
Ma reggel 9 óra után pár perccel megnyitotta kapuit Eutópa egyik legjelentősebb kiállítás, mely a szórakoztató elektronika professzionális felhasználói számára nyújt friss információkat. A kiállítást sokan látogatják Magyarországról is, sőt a Kácsa Audio jóvoltából az ISE magyar kiállítóval is büszkélkedhet.
ISE 2013 - Már elérhető a hivatalos mobile App. ISE 2013 - Már elérhető a hivatalos mobile App.
A látogatók és a szakemberek számára a legnehezebb a tájékozódás, és hogy miként jussanak megfelelő információkhoz. A már most elérhető ISE 2013. Mobil App. erre nyújt megoldást.
CES 2013. Megnyitotta kapuit a SHOW CES 2013. Megnyitotta kapuit a SHOW
Ha a trendek iránt érdeklődünk, akkor a display és az azon megjelenő smart szogáltatások, valamint a házimozi viszik majd a vezető szerepet, és vonzzák az érdeklődőket ma reggeltől Las Vegasban. Nézzük mik a várható trendek...

    1 / 1    


 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111