Találatok 6 összesen, keresett kifejezés: 24bit

Sony CAS-1 - élménnyel tölti meg a szobád Sony CAS-1 - élménnyel tölti meg a szobád
A Sony bemutatja a CAS-1 kompakt hangrendszert, melyhez duális erősítőket fejlesztettek ki, hogy a fejhallgatók és hangszórók igényeit is megfelelő minőségben szolgálja ki. A Sony audio technológiájának köszönhetően minden apró hang, még alacsony hangerő mellett is részletgazdagon szólal meg.
Audioengine D2 Premium 24 bites wireless DAC Audioengine D2 Premium 24 bites wireless DAC
Napjainkban egyre szélesebb körben használjuk a vezeték nélküli rendszereket. Ez a trend tetten érhető az "házi-audio" világában is. Az Audioengine D2-vel kiváló hangminőségű vezeték nélküli kapcsolat építhető ki a számítógép és a hangrendszerünk között.
Audia Flight Three S Audia Flight Three S
Modell frissítésen esett át az Audia Flight high-end készülékeket gyártó márka integrált erősítő sorozatának „legkisebb” tagja. A cég kínálatában régóta szereplő Flight Three sorozatot a Flight Three S váltja, mely nem csak belsejében, de külső megjelenésében is megújult.
Marantz SA8005 CD/SACD player a Hifi Show-n Marantz SA8005 CD/SACD player a Hifi Show-n
A Marantz mérnökei felhasználták azt a tudásanyagot, amit a Premium Range termékek létrehozásánál megszereztek, így egy magas minőségű sztereó SACD lejátszót hoztak létre kivételes funkcionalitással. A Horn Distribution bemutatja a Hotel Marriott Margit A termében.
Hifi Show - Számítógépes zenéléshez - Muto-X és Tabla Hifi Show - Számítógépes zenéléshez - Muto-X és Tabla
A Human Audio hűen filozófiájához ismét akkumulátoros táplálású eszközöket mutat be, ezzel hárítva el az elektromos ellátóhálózatból érkező zavarokat. A most bemutatott MUTO-X és TABLA a számítógépes lehallgatást kívánja audiofil szintre emelni. Megtekinthetők a Hotel Marriott 108-as szobájában.
Új digitális fejhallgató erősítő a Sennheisertől Új digitális fejhallgató erősítő a Sennheisertől
Az Audio Partner a Sennheiser új digitális fejhallgató erősítőjét is bemutatja az idei AV Trend kiállításon. A HDV-800-as modell minden elvárható minőségi követelménynek eleget tesz.

    1 / 1    


 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111