Találatok 4 összesen, keresett kifejezés: 3G

Két új strapatelefont mutatott be az EVOLVEO Két új strapatelefont mutatott be az EVOLVEO
Két új, hagyományos strapatelefonnal bővítette kínálatát az EVOLVEO. Az X2 és X3 készülékek mindegyike –ahogy az a cseh gyártótól már megszokott – nagymértékben ellenáll a külső behatásoknak.
Új 4k felbontású Canon termékek Új 4k felbontású Canon termékek
A Canon új termékei, az EOS C300 Mark II, és az XC10 videokamera, valamint a 24 hüvelykes DP-V2410 referenciaképernyő a bemenettől a kimenetig egységesen 4K-s felbontásban dolgozzák fel, illetve jelenítik meg a rögzített témákat.
Új középkategóriás mobiltelefonokat mutat be az LG Új középkategóriás mobiltelefonokat mutat be az LG
Kivételes tudású és megjelenésű, kedvező árfekvésű középkategóriás mobiltelefon-palettát mutat be az LG Electronics (LG) a Mobile World Congress (MWC) 2015 szakmai kiállításon. Az új modellek mind kialakításukban, mind technikai jellemzőikben a prémium modelleknél megszokott jellemzőkkel érkeznek.
A Honor 6 nem lázasodik be A Honor 6 nem lázasodik be
A Honor mérnökei kutatásokra épülő szabadalmaztatott technológiájuk felhasználásával kiküszöbölték a okostelefonoknál jelentkező melegedési problémák jelentős részét. Az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően a gyártó mérései szerint a Honor 6 melegszik a legkevésbé videónézés és játék közben.

    1 / 1    


 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111