Találatok 3 összesen, keresett kifejezés: Active Motion & Resolution

HIFI SHOW - Full HD felbontással életre kelt filmek HIFI SHOW - Full HD felbontással életre kelt filmek
Lépjen be a Full HD felbontású 3D izgalmas világába az új Toshiba L7 sorozattal, és hozza ki a legtöbbet az online és a televíziós szórakozási lehetőségek hatalmas választékából a Toshiba Cloud TV technológia innovatív lehetőségeivel. Toshiba L7, a HIFI SHOW-n a Hotel Marriott Erzsébet A termében.
HIFI SHOW - Toshiba L6 sorozat HIFI SHOW - Toshiba L6 sorozat
Az új Toshiba L6 sorozatú tévék minőségi tervezése révén a számos technológia egy elegáns, szupervékony készülékben is elfér, amely minden helyiség dísze lesz akár a legstílusosabb környezetben is. A HIFI SHOW-n bemutatásra kerülnek a Marriott Hotel Erzsébet A termében.
HIFI SHOW - Lépjen be a felhőalapú szórakozás világába HIFI SHOW - Lépjen be a felhőalapú szórakozás világába
A Smart TV a Toshiba Cloud TV-vel még okosabb lett. Az új Toshiba L4 sorozat a szolgáltatások sokaságát vonultatja fel. Tagjai bemutatásra kerülnek az AV Trend kiállításon a Hotel Marriott Erzsébet A termében.

    1 / 1    


 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111