Marantz PM7005 integrált erősítő USB-DAC-kal

AVtrend | 2014. Július 16. | 18:00

A Marantz 2014 július 16.-án Eindhovenben bemutatta új sztereó csillagát, a PM7005-öt, a sokoldalú integrált sztereó erősítőt, amelyben a tervezők a kategóriában legkorszerűbb áramköri dizájnt és a legjobb minőségű anyagokat alkalmazták.

PM7005 black_cikk.jpg

Az új erősítő nemcsak látványos, de mindent igényt kielégítő kiegyensúlyozott, finom és részletgazdag hangzást is biztosít.  

A PM7005 hangminőségét a beépített magas minőségű audio alkatrészek, a Current Feedback HDAM technológia, valamint nagy teljesítményű tápegység is garantálják. A készülék ugyanazokat a hangsugárzó terminálokat kapta, mint a nagyobb, PM8005-ös modell, így biztosítva a lehető legjobb hangfal csatlakozást. A PM7005 2x80W teljesítményt nyújt 4 ohm-on, a teljesen szimmetrikus erősítő felépítésnek köszönhetően, hibátlan térhatással. Az integrált USB/DAC tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik a kiváló zenei minőséget és a maximális rugalmasságot várják el. A DAC egység optikai és koaxiális digitális bemenetet, valamint egy USB-B portot is tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a PM7005-öt közvetlenül lehet csatlakozni számítógéphez, ami lehetővé teszi, hogy használjuk a magas minőségű DAC CS4398 és HDAM-SA3 modullal felszerelt audio kimeneti fokozatot a jobb minőségű számítógépes zenéléshez. Az erősítő úgy működik, mint a hangkártya a számítógépben és az USB-B port aszinkron és "bit-perfect" üzemmódja gondoskodik arról, hogy ne csak a 192kHz/24 bit, hanem a DSD 2.8MHz-es és DSD 5.6MHz-es nagyfelbontású hang is megszólalhasson.

Mindez megoldás a zene szerelmeseinek, hogy a digitálisan rögzített zenét valódi Marantz minőségben élvezzék. De mivel a Marantz törődik a más forrásokból érkező érzékeny analóg jelekkel is, a beépített analóg erősítő Amp Mode-ban egyszerűen kikapcsolja a digitális részt, ami lehetővé teszi, a legtisztább analóg audio minőség élvezetét. Mindez tökéletes megoldás a bakelit lemezek hallgatásához!

 

További információ:

www.horndistribution.hu

www.marantz.eu

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111