Megérkeztek az LG új gamer monitorjai

AVtrend | 2017. Május 24. | 10:00

Csúcstechnológia elérhető áron – így jellemezhető röviden az LG 2017-es gamer monitorcsaládja, melynek tagjai májustól a magyar boltokban is kaphatók. Az új választékban minden játékos megtalálhatja, a 21:9-es colos UltraWide-tól a legkisebb, 24 colos-ig az igényeinek leginkább megfelelő modellt.

LG-UltraWide-Gaming_640.jpg

 

Ha videójátékról van szó, senki sem szeret kompromisszumokat kötni. Egy erős, jól felszerelt számítógéphez a hardware képességeit jól kihasználó monitor dukál, amely folyamatos játékélményt, kiemelkedő képminőséget és a történet világába behúzó látványt nyújt. Az LG a legutóbbi IFA szakkiállításon mutatta be először azokat a csúcsmonitorokat, amelyeket a cég a legmagasabb igényekre szabva fejlesztett ki, a teljesítményre és a finom részletekre egyre fogékonyabb gamerek számára.

 

E prémium modellek csúcstechnológiája idén már az LG középkategóriás készülékeiben köszön vissza, azaz a gyártó még szélesebb közönségnek, még elérhetőbb áron kínálja legkiválóbb gamer monitorjait. A gyártó 2017-es, új gamer termékcsaládját öt modell képviseli, melyek május közepétől már Magyarországon is kaphatók. A portfólió tagjainak közös jellemzője, hogy minden modell folyamatos, szakadásmentes képet, tökéletes vizuális élményt és a sikeres játékot támogató praktikus megoldásokat kínál.

 

UltraWide képernyő: moziélmény a monitoron

Az LG 2013 eleje óta piacvezető a 21:9-es képarányú UltraWideTM monitorok területén, e kategóriában 2014-ben tízből kilenc monitor már itthon is LG márkájú volt. Nem véletlen, hogy az idei gamer portfolió egyik kiemelt modellje is egy 21:9-es képarányú UltraWideTM monitor: a most érkező 34UM69G modell a tavaly bemutatott ívelt készülék 75 Hz-es, síkképernyős, hangszóróval kibővített változata. A gyártó azokra is gondolt, akiknek a játékhoz ugyanilyen csúcsminőség mellett a kisebb képernyő is elegendő, ezért a modellből, 29UM69G néven, egy 29 colos változat is készült.

 

Az új síkképernyős UltraWideTM monitorok erőssége a gyors frissülés és a Motion Blur Reduction technológiának köszönhetően akár egy milliszekundumra is csökkenthető válaszidő – e két megoldás a garancia arra, hogy játék közben sem képszakadásra, sem pixelesedésre nem kell számítanunk. A 21:9-es, ultraszéles képarány nemcsak különleges mozi élménnyel gazdagítja a játékot, de a virtuális tér olyan területeit is láthatóvá teszi, melyeket egy hagyományos, 16:9-es képarányú monitor nem tud megjeleníteni. Az új modellek az FPS rajongók mellett a massive multiplayer, a stratégiai vagy a versenyzős játékok kedvelői számára is a legjobb választás jelentik.

 

 

Okos választás a középkategóriában  

A középkategóriát erősítő új termék az LG 24 colos, 16:9-es képarányú 24MP59G-es modellje, amely az UltraWide készülékekhez hasonlóan IPS panelt kapott. Az In-Panel-Switch technológiának köszönhetően a monitor pontos, torzításmentes, élethű színeket ad, csaknem 180 fokos betekintési szögből, így a képek élethűbbek, valóságosabbak és a játékokban megszokott gyors mozgásoknál sem tapasztalható semmilyen zavaró anomália. A technológiai upgrade a játék felpörgetésére is kiterjedt, hiszen a monitor az UltraWide modellekhez hasonlóan ugyancsak megkapta az 1 ms-os elmosódáscsökkentés funkciót. Az új monitor, 27 colos nagytestvérével (27MP59G) együtt, a legjobb választást kínálja a gazdaságos megoldást kereső tapasztalt gamereknek is. Aki pedig nem ragaszkodik az IPS technológiához, annak a hagyományos, TN panellel ellátott, de 144 Hz-es képfrissítéssel és 1ms-os elmosódáscsökkentéssel felturbózott 24 colos új modelljét ajánlja az LG.   

 

Játékélmény kimaxolva

Az új modellekben minden szoftveres, hardveres és ergonómiai megoldás a játékélmény elmélyítését szolgálja. A dinamikus akciószinkronnak (DAS) köszönhetően a legmozgalmasabb játékban sem késnek a képek, az AMD FreeSyncTM funkció pedig a szakadásmentes, dinamikus képfolyamért kezeskedik. Minden modell fekete szín stabilizátort kapott, ami a legmélyebb fekete tónusokról is jól látható, tiszta képet ad, így a klasszikus First-Person-Shooting játékok sötét zugokban megbújó karakterei sem maradnak észrevétlenek. Ha megvan a célpont, már csak a beépített célkeresztet kell irányba igazítani, és már el is kaptuk az ellenséget.

 

Az új monitorok már kaphatók a magyar boltokban.

 

További információ LG Electronics

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111