Epson EB-L25000U projektor - iF Design Award 2017 díj

AVtrend | 2017. Április 10. | 15:00

iF Design Award 2017 díjat nyert az Epson EB-L25000U magas fényerejű projektor. Az értékeléskor számos szempontot figyelembe vesznek, köztük a gyakorlatiasságot, a kivitelezést, a környezetvédelmi előírások betartását, a kidolgozottságot és az innovációt is.

EB-L25000U_1_640.jpg

Az 1953-ban alapított iF Design Award az egyik legnevesebb kitüntetés a világon, mely az ipari termékek dizájnját díjazza. A díj odaítélésénél lényeges szempont a a funkcionalitás, a használhatóság, a biztonság, az esztétika és az univerzális dizájn. Az idei győztest több mint 5500, 59 különböző országból érkező jelentkező közül választotta ki az 58 tagú szakmai zsűri.

 

Az élénk képet vetítő és nagyfényerejű EB-L25000U projektort kültéri helyszínekre, kiállítási csarnokokba, koncerttermekbe és egyéb nagyobb helyszínekre tervezték. A vetítő új hűtési technológiával és egy zárt, füstálló optikai motorral rendelkezik, mely lehetővé teszi a nehéz színpadi körülmények közötti használatot is. A projektor kiemelkedő felhasználási lehetőséget és rugalmas telepítést kínál a színpadtechnikai szakemberek számára a maximális teljesítmény érdekében. Karcálló felület és merész, robosztus felépítés jellemzi, a könnyű kezelhetőségről pedig a 360 fokos vetítési opció gondoskodik. A beépített fogantyúval ellátott keret gondoskodik a biztonságos és könnyű szállításról, telepítésről, és a rugalmas felhasználásról.

 

Hiroaki Sakai, az Epson képalkotó eszközökért felelős igazgatója elmondta: „Rengeteg energiát fektetünk abba, hogy kreatív dizájnt alkossunk, ami stílusos és megfelel a kiemelkedő felhasználási lehetőségeknek. A szakértőktől szerzett benyomások és információ nagyon fontos számunkra. Úgy gondolom, a zsűri is elismerte az EB-L25000U projektor masszív kialakítását, a biztonsági funkciókat és megbízhatóságot, amelyet a szakemberek is elvárnak a készüléktől. Elkötelezettek vagyunk, hogy továbbra is figyelemmel kövessük vásárlóink igényeit és kompromisszummentes termékeket alkossunk.”

 

A díjátadóra márciusban került sor Münchenben.

 

További információ az EPSON weboldalán.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111