Új, fix telepítésű EPSON projektorok oktatási célokra

AVtrend | 2017. Február 22. | 15:00

Az Epson bemutatta üzleti és oktatási célú, fixtelepítésű projektorainak új sorozatát, amely kedvező áron kínál kiemelkedő fényerőt, tartós és megbízható működést. Az EB-5530U (WUXGA), az EB-5520W (WXGA) és az EB-5510 (XGA) modellek funkciók széles választékát kínálják a felhasználók számára.

 

Epson fix projector_640.jpg
Az EB-5000 sorozat mindhárom modellje 5500 lumen fényerővel rendelkezik, így tiszta, éles képet és élénk színeket garantál még nappali fényviszonyok mellett is. A számos csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a projektorok zökkenőmentesen telepíthetők bármely tárgyalóterembe vagy osztályterembe, amit a Miracast és a HDBaseT funkció, valamint a kettős HDMI-csatlakozás is elősegít.
Az EB-5000 sorozat projektorai alacsony üzemeltetési költséget (TCO) biztosítanak, ami a kedvező vételárnak és a cserelámpák kiváló ár-érték arányának is köszönhető. Azonban a lámpa cseréje nem okoz majd problémát a megnövelt 10 000 órás lámpaélettartamnak köszönhetően, ami az összes modellre jellemző. A vízszintes és a függőleges objektív-eltolás, valamint a széles kontrasztarány révén ezek a készülékek rendkívül rugalmasan és egyszerűen telepíthetők.
Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „Az Epsonnál fontosnak tartjuk, hogy fixtelepítésű projektorok széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A felső kategóriás készülékeknél is olyan megoldásokra fókuszálunk, amelyek kialakításuknak köszönhetően a szűkösebb oktatási vagy üzleti költségvetésekbe is beleférnek. Az EB-5000 sorozat kiváló teljesítményt nyújt kedvező áron, 5500 lumenes fényerővel és kiemelkedő lámpaélettartammal rendelkezik, valamint különösen ideális több projektorból álló telepítés esetén.

 

 

További információ az Epson weboldalán.

 

(-) 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111