Under Armour app.-ok a Samsung viselhető okoseszközein

AVtrend | 2017. Január 09. | 21:00

A Samsung együttműködik az innovatív és forradalmi Under Armour sportmárkával, hogy iparágvezető mobiltechnológiáját ötvözve a cég fitnesz szakértelmével, hamisítatlan sportolási élményt nyújtson a viselhető okoseszközök segítségével.

Fit2_Under Armour_600.jpg

 

Akár táplálkozásukat, napi mozgásukat, futóútvonalukat szeretnék követni, vagy digitális személyi edzőre vágynak motivációjuk fokozásához, ez a kiemelkedő együttműködés segíti majd a felhasználókat, hogy elérjék céljaikat.

 

Az együttműködés a Samsung legjobb viselhető technológiáját ötvözi az Under Armour páratlan sporttudásával” – mondta el Younghee Lee a Samsung Electronics Mobilkommunikációs és viselhető eszközök üzletágának marketingért felelős alelnöke. – „Az egészséges életmód elkötelezett híveinek szenzációs élményben lehet részük, amikor a sportolás során a praktikus dizájn intelligens applikációkkal párosul.”

 

Mike Lee, az Under Armour digitális vezetője elmondta: „Izgatottak vagyunk, hogy a világ egyik legelismertebb márkájával dolgozhatunk együtt, hogy értéket adjunk a több mint 190 millió felhasználóból álló digitális közösségünk számára. A Samsung innovatív, stílusos és praktikus eszközei révén vívott ki elismerést. A partnerséggel új lehetőségek nyílnak az egyénre szabott táplálkozás és az aktivitásmérés további integrálására, hogy a sportolók elérjék a céljaikat és teljesítményük legjavát nyújtsák.”

 

Image_Samsung Gear_Under Armour.jpg

 

Az Under Armour négy világszerte elismert egészségügyi- és fitneszapplikációját fejleszti tovább a Samsung Gear Fit2-re, Gear S2-re és Gear S3-ra, így akadálymentes és kényelmes sportolási élményt és az Under Armour digitális közösségéhez való csatlakozási lehetőséget kínál a sportrajongók számára. Az Under Armour Connected Fitness® csomag részei az alábbi fitneszapplikációk lesznek: UA Record™, MyFitnessPal®, MapMyRun® és az Endomondo™. Az integrációval a Samsung egyedi funkcionalitást is biztosít a Gear Fit2, a Gear S2 és a Gear S3 tulajdonosainak.

 

Applikáció Tevékenység Egyedi, Samsung számára fejlesztett funkciók

UA Record™

A folytonos aktivitást és alvást mérő, edzésfigyelő eredmény­jelző

Térkép- és útvonalkövetés offline is működő GPS segítségével

MyFitnessPal®

 A táplálékbevitel rögzítése, így a táplálkozás, a kalória és a test­edzés ellenőrzése  A vízfogyasztás naplózása

Quick-add funkció a kalória­számláláshoz

MapMyRun®

 Minden egyes futás, lovaglás, sétálás vagy túrázás rögzítése egyetlen applikációban Kihívások

Kötetlen nyomonkövetés

Endomondo™

 Egyéni edzésterv, térképes követés és az edzések megoszt­hatósága Kihívások

 

A Samsung Gear Fit2 felhasználói az UA Record™, a MapMyRun®, és a MyFitnessPal® applikációkhoz 2017 január 4-től hozzáférhetnek, az Endomondo™ alkalmazás pedig január folyamán válik hozzáférhetővé számukra. A Samsung Gear S2 és Gear S3 tulajdonosok pedig 2017 első felében tölthetik le a fenti funkciókkal felruházott alkalmazáscsomagot.

 

További információ a Samsung Mobile Press és a Samsung weboldalán.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111