ONKYO a 15. Audiovideo-Trend & Hifi Show-n

AVtrend | 2014. Október 10. | 14:00

A Hifi Station Kft. – Hififutár, az Onkyo termékek egyik legnagyobb forgalmazója elhozza a Hifi Showra a Dolby Atmos hangrendszerrel felszerelt és 4K/60Hz-es video jelfeldolgozásra is alkalmas legújabb fejlesztésű Onkyo erősitőket. Megtekinthetőek a Hotel Marriott Sávoly Pál termében.

TX-NR3030_cikk.png 

2014-ben az Onkyo egyik legnagyobb újdonságai a Dolby Atmos hangrendszerrel felszerelt és 4K/60Hz-es video jelfeldolgozásra is alkalmas erősitői. 3 új modellt mutattak be. A 11.2 csatornás TX-NR3030, a 9.2 csatornás TX-NR1030 hálózatképes rádióerősítőket, és a PR-SC5030 11.2 csatornás AV jelfeldolgozó és előerősítőt.

A Dolby Atmos hangzást az Onkyo minden felhasználónak elérhetővé akarta tenni. Ezért a korábbi modellek közül a TX-NR838, NR737 és NR636-os erősitőkbe le lehet tölteni az Onkyo oldaláról a szoftverfrissítést és már csak a plusz hangfalakkal kell bővítsük rendszerünket. Így a legkedvezőbb árú hálózatképes és Dolby Atmos rádióerősítőt az Onkyo adja a piacon.

Több Onkyo újdonság mellett bemutatásra kerülnek a sikeres soundbarok, hangprojektorok, amelyek közül kiemelnénk a LS-B50-et. Ebbe a lapos kivitelelű hangprojektorba 8db hangszórót szereltek, valamint egy vezetéknélküli mélynyomóval is felvértezték. Infravörös jel fogadásra is képes, igy akár a TV távvezérlőjével is vezérelhetjük a hangzást.

Jöjjön el a Hifi Station – Hififutár standra a Mariott Hotel Sávoly Pál termébe és ismerje meg az Onkyo teljes választékát.

 

További információ hififutár.hu

 

(-)

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111