Bang & Olufsen Form 2 fejhallgató retró stílusban

AVtrend | 2013. Március 06. | 07:00

Több, mint 25 éve, amikor megalkották, a Form 2 formaterve merésznek, letisztultnak és újnak hatott. Ma már retrónak számít. 

A Bang & Olufsen termékeket gyakran jellemzik úgy, hogy a hangminőséget képesek feláldozni a megjelenés oltárán. Természetesen ez az elmélet az első megszólaláskor megdől. Így van ez a Form 2 fejhallgatóval is.

A Form 2 fejhallgató megjelenésével a 80-as évek hangulatát idézi, mindenkire hatással van. Kire nosztalgikus, kire a kor divatjának megfelelő trendi fejhallgató birtoklásának vágya.

product_form2_red_600.jpg
A 80-as évekre jellemző szögletes fejpánt, a könnyen cserélhető szivacs, a vidám harsogó szinek, a túlhangsúlyozott embléma egy neves gyártó fejhallgatójának az ismérvei korunk elvárásainak megfelelő belső tartalommal.

 

A dinamikus, félig bnyitott kialakítás ideális utcai fejhallgatóvá teszi a Form 2-t, tiszta, dinamikus hangzás elegendő zajcsillapítással. A 86 grammos súlynak köszönhetően a viselése hosszú távon sem fárasztó. A széles fejpánt biztos tartást eredményez akár kerékpározás vagy kocogás közben is. 

 

Az 1,2 m-es fejhallgató zsinór strapabíró, csomósodás mentes anyagból készült burkolattal rendelkezik.

 

A hangzásra jellemző az optimális mélytartomány, a fókuszált közép és a precíz magastartomány.

 

Bang_olufsen_headphones_form_2_phonografic.jpg


Főbb tulajdonságok:

 

- Dinamikus, félig nyitott rendszer

- Frekvencia átvitel: 40-20,000Hz

- Súly: 86gr.

- Vezeték: 1,2m

- Szín: fekete, fehér, vörös, sárga, narancs

 

Ár: 36.990Ft

 

www.xms.com

www.beoplay.com

 


Share |

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111