Beyerdynamic T1 fejhallgató

AVtrend | 2013. Március 08. | 07:00

Hi-Fi fejhallgató még nem rendelkezett olyan tulajdonságokkal, mint a Beyerdynamic új zászlóshajója.

Új korszak érkezett el a Tesla 1 típusjelű 600 ohmos fejhallgatójával. Az új Tesla technológia figyelemreméltó hatásfokot biztosít a T1 számára. A teljesen áttervezett hangszórók fluxussűrűsége meghaladja az egy tesla értéket, ami közel kétszeres hangerőszintet jelent a hagyományos fejhallgatókéhoz képest.

 

beyerdynamic t1.jpeg

A növelt hatásfoknak köszönhetően, a nagyobb dinamikával rendelkező T1 veszteségmentesen konvertálja át az elektromos jeleket hanghullámokká, mindezt torzítás mentesen.

 

Tesla_Driver.jpg

 

A meghökkentően alacsony tömegű, 600 ohmos hangtekercs gondoskodik a transzparens átvitelről és az eredetivel azonos impulzusokról. A kivételes hangminőséghez hozzájárul a fejhallgató házában speciális szögben elhelyezett akusztikus hangelnyelő, amely az emberi hallószerv természetes tulajdonságát figyelembe véve segíti a részletezett hang áramlását a fül belsejébe. Mindezen tulajdonságok lehetővé teszik a térbeli hangzás természetes módon történő megszólaltatását.

 

 

Ár: 269.900Ft

www.basys.hu

 


Share |

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111