Philips-O'Neill extrém fejhallgató

AVtrend | 2012. Október 03. | 06:00

A nagy nevek, ha nagy ötletekkel állnak elő, biztos a siker! A Philips bár az őskorban már gyártott fejhallgatót, sokáig, mintha a háttérbe szorult volna a termékkel. Most új történetírás kezdődött, visszajönnek a Philips fejhallgatók.

Az O'Neill sportszergyártó a strapabírási ismereteit, a Philips a hangminőséget adta be a "közösbe", és a The Stretch olyat ajánl, ami páratlan! Kirándulás vagy sport közben sem sérülhet meg a fejhallgatónk, nem szakad el a zsinór, és nem csomózódik bogba. A zsinórzat textilharisnyát kapott, szinte elnyűhetetlen. A hang üt, 15 Hz-től 24 kHz-ig viszi át a zenét, a csatlakozó dugó aranyozott. A füleshez a zsinórozás oxigénmentes rézzel készült, és egy toldattal bővül, ami kettős célt szolgál: megvédi az extrém mozdulatok közbeni rángatásoktól a zsinórzatot, mert feszítés hatására kiold, másrészt a fejünket nem rántja meg, így ez a balesetforrás-lehetőség elkerülhető. Van mobiltelefon használathoz szánt headset változata is mikrofonnal, mely a zsinórba épített hangerő-szabályozóval működik.

 

600.jpg

 

A többfajta külső szín egyéniségünknek megfelelően, vagy a sportruházattal harmonizálva választható ki, így a design akár az utcán is érvényesülhet. A fejpánt mérete önbeálló, és a praktikumot fokozza, hogy maga a pánt rugalmas polimer műanyagból készült, minden irányban szabadon kitekerhető anélkül, hogy eltörne. A vevőcsalogatáshoz, mindezt bizonyítandó, a csomagolás műanyag fülére a zsinórzat egy darabjával kötöznek információs kártyácskát.

 

További információk:

www.philips.hu

Share |

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111