SonicFuel fülhallgató:minőségi hangzás a mindennapokra

AVtrend | 2013. November 14. | 11:00

CKX_freestyle.jpg

A zene a mindennapok energiája – a szív és lélek hajtóanyaga.

A SonicFuel™ fülhallgató sorozatot az aktív mindennapokra tervezték, hogy rendkívüli kényelmével, stílusával és magával ragadó zenei élményével adjon energiát a hétköznapokban, olyan hangzásélménnyel párosulva, mely tiszta, egységes és jól kidolgozott.

Letisztult, minőségi hangzás a felpörgetett életvitelhez.

A legkisebb modell, a CKX5 ötféle vagány színben kapható: zöld, kék, piros, fehér, fekete – a mindig mozgásban lévő, táncoló, sportoló, vibráló fiatalok ízléséhez és igényeihez igazítva. Cserélhető, háromféle méretű szilikongumi C-idomai révén biztonságosan illeszkedik a fülbe, nem esik ki  belőle extrém igénybevételkor sem. A hallójáratba vezető csőröcskéje egy elmés szerkezet révén körbefordítható, így egyedi módon illeszkedik bármilyen fülbe.

 

kicsi PhotoATH-CKx5dpi300.jpg

 

A CKX7 csavarodásmentes, lapos kábellel érkezik, ötféle menő színben: lila, kék, piros, fekete, fehér – színazonos gumiharangokkal és C-idomokkal. Hangzása remekül kiegyensúlyozott, sehol nem forszírozott, mindenütt izgalmas.

A CKX9 a sorozat csúcsa, már 13.5mm-es meghajtóval rendelkezik, amivel olyan lehengerlő érzést nyújt, mintha egy nagy koncerthangrendszert hallgatnánk. Fekete és ezüst színben kapható.

 

kicsi PhotoATH-CKx9iSdpi300.jpg

 

Mindhárom modell minden színben elérhető okostelefon vezérlővel. A kábelre épített nyomógomb hívások kezelésére, lejátszás vezérlésre szolgál, a legtöbb okostelefonnal kompatibilis. A hangerő beépített tolópotméterrel szabályozható.

A SonicFuel™ CKX sorozat idén novemberben kerül a boltokba 12900-tól 28900 Ft-ig terjedő árakon.

 

http://www.audio-technica.hu/hu/

 

Share |

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111