Tökéletes hangzás és stílus Panasonic fejhallgatókkal

AVtrend | 2016. December 12. | 07:00

A Panasonic stílusos formatervezésű, kis méretre összehajtható fejhallgatói tökéletes kiegészítői a zenehallgatásnak akár otthon, akár útközben. A japán gyártó többféle stílusban és kivitelben kínálja fejhallgatóit, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

 

Mindenki számára a megfelelőt

 

Panasonic_Folding_Top RP-HF100.jpg

 

Az RP-HF100 fejhallgató kiváló minőségű, könnyű anyagból készült. A ferde szögű fejpánt és a kényelmes fülpárnák tökéletes illeszkedést nyújtanak. A 30 milliméteres neodímium mágnesnek és a nagy hangszóró kamráknak köszönhetően erőteljes hangzást biztosít. Az RP-HF100 lapos kivitelének és befelé hajtható kialakításnak köszönhetően kis helyet foglal el, az 1,2 méteres lapos kábelt pedig megerősítették, ami biztosítja, hogy durva erőktől se szakadjon el, és sokáig élvezhessük a használatát.. Az egyszerű, letisztult dizájn és a matt felület elegáns külsőt kölcsönöz a Panasonic legújabb fejhallgatójának, amely négy színben – fekete, fehér, kék és rózsaszín – érhető el.

 

 

RP-HF100GC-KWAP-sorozat-650x400.jpg

 

 

Az RP-HF300 szintén 30 milliméteres hangsugárzó egységet és neodímium mágnest kapott. A puha fülpárnának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően egész nap kellemes viseletet biztosít. Elegáns és egyszerű kivitele, valamint kis súlya miatt pedig ideális választás utcai használatra is, megerősített kábele pedig stabil működést biztosít. A fejhallgató kétféleképpen is összehajtható, így a táskában sem foglal sok helyet. Az RP-HF100-hoz hasonlóan ez a modell is fekete, fehér, rózsaszín és kék színekben kapható.

 

HF300_HF300M-asztalon-650x400.jpg

 

Az RP-HF500M fejhallgatója a 40 mm-es neodímium mágnesnek köszönhetően kiváló hangzást biztosít. Az egyedi kialakítású szerkezet és a kényelmes fülpárnák tökéletes illeszkedést biztosítanak, a széles, párnázott fejpánt pedig kényelmessé teszi a több órás használatot is.

 

IMAGE_FULL_3-osszehajtva-650x400.jpg

 

Az RP-HF500M laposra forgatható és befelé hajtható kialakításnak köszönhetően kis helyet foglal el, az 1,2 méteres lapos kábelt pedig megerősítették, ami biztosítja, hogy durva erőktől se szakadjon el, és sokáig élvezhessük a használatát. Az egyszerű, letisztult dizájn és a matt felület elegáns külsőt kölcsönöz a fejhallgatónak, amely fekete és fehér színben kapható.

 

 

RP-HF500-fekete-650x400.jpg

 

 

www.panasonic.hu

Share |

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111