Panasonic VIERA TX-P60: a legjobb házimozi tévé

AVtrend | 2013. Augusztus 21. | 09:00

panasonic-viera-tx-p60zt60e.jpg

Vezető európai szakújságírók a “2013-2014. év legjobb európai házimozi tévéje” díjat adományozták a Panasonic tévéjének.

Panasonic VIERA TX-P60ZT60 készülék: a 2013-2014. év legjobb európai házimozi tévéje

 

A Panasonic egyedülálló képminőségű VIERA TX-P60ZT60 tévékészüléke megkapta az EISA (Európai Kép és Hang Szövetség – European Imaging Sound Association) „2013-2014. év legjobb európai házimozi tévéje” díját. 

A Panasonic VIERA TX-P60ZT60 televízió egyedülálló képminősége és elegáns formaterve miatt nyerte el az EISA zsűrijének elismerését, a zsűri indoklásában kiemelte: “A Panasonic TX-P60ZT60 modellje új mércét állított fel a plazmatévék piacán, amit az egy üvegtáblából készült Studio Master Panelnek köszönhet, amely szinte tükröződésmentes, tiszta és éles képet biztosít bármilyen szögből. A 60 inches a képek valódi mozélményt nyújtanak. A készüléket elképesztő fekete árnyalatok, kivételes kontrasztok és fényerő, a mozgások tökéletes megjelenítése jellemzi. A kép színei természetesek, a sokoldalú, professzionális beállítási opciói segítségével teljesen testre szabható. A TX-P60ZT60 okostévé, olyan szolgáltatásokkal felvértezett, mint a vezeték nélküli média streaming, vagy épp a Panasonic által kifejlesztett, személyenként testre szabható My Home Screen funkció. A készülék előállítása során prémium minőségű alapanyagokat használtak, mindezt pedig a vékony design teszi igazán lenyűgözővé.”

 

PANASONIC VIERA TX-P60ZT60e.jpg

 

 

Eisa díjas egyéb Panasonic termékek: 

 

A Panasonic digitális tükör nélküli fényképező gépe, a LUMIX DMC-GH3, az SC-PMX9 sztereó zenelejátszó, valamint a LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S. objektív szintén EISA díjakat nyertek.

 

LUMIX DMC-GH3: kiemelkedő videó- és képminőség egy rusztikusan elegáns és kompakt formában


A LUMIX GH3 cserélhető objektíves tükör nélküli (MILC) fényképezőgép elnyerte a „2013-2014. év legjobb európai fényképezőgép és videófelvevője” díjat sokoldalúságáért, valamint az állóképek és a videofelvételek kiemelkedő képminőségéért. A zsűri így indokolta a döntését: “A Panasonic LUMIX DMC-GH3 biztosítja a legjobb képminőséget a saját árkategóriájában, de akár a nála drágább, fényképezésre és videofelvételre egyaránt alkalmas készülékek között is. Teljesen manuális módon is beállítható, amellett hogy az automatikus videó rögzítés a terepen vagy hivatalos eseményeken tesz jó szolgálatot. A készülék kezelőszervei remekül kézre állnak, a fényképek készítéséhez számos beállítási lehetőség rendelkezésre áll és nagy teret engedtek a személyre szabhatóságnak, amitől a gép különösen jól és egyszerűen használható. A Panasonic LUMIX DMC-GH3 nagyon népszerű azok körében, akik videózni is szeretnek a gépükkel, mert nagyon könnyű és strapabíró, ellenáll az időjárásnak (csepp- és porálló kialakítás), és számos kiváló minőségű objektív csatlakoztatható hozzá.

 

Panasonic-Lumix-GH3.jpg

 

Az EISA ítészeit is meggyőzte a LUMIX G VARIO 14-140 mm F3.5-5.6 objektív elődmodellhez mért jelentős súlycsökkenése ezért ennek adományozták a „2013-2014. év legjobb európai kompakt rendszerfényképezőgépekhez feljlesztett objektíve” (European Compact System Zoom Lens 2013-2014) díjat, kiemelve: „A LUMIX G Vario 14-140 mm F4.0-5.8 ASPH Power O.I.S. objektív továbbfejlesztésével egy sokkal kisebb és sokkal könnyebb objektívet sikerült megalkotni, amely pontosan és halkan működik és külső megjelenésében is remekül illik a GH3 és G6 LUMIX fényképezőgépekhez.”

 

SC-PMX9: egy High-End vezeték nélküli HiFi rendszer lélegzetelállító hangminőséggel és egyszerű vezeték nélküli hálózati integrációval

 

A Panasonic az audio eszközöket bíráló zsűritagokat is elbűvölte, akik a SC-PMX9 sztereó zenelejátszót a ‘2013-2014. év legjobb európai kompakt Hi-Fi rendszere’ díjjal tüntették ki „csodálatosan sokrétű hangjaiért” és az egyszerűen beállítható vezeték nélküli hálózati csatlakoztathatóságáért. Az EISA ítészeinek nyilatkozata szerint: „a legjobb vezeték nélküli hálózati integrációhoz nincs szükség felesleges bonyolultságra, márpedig a Panasonic SC-PMX9 lejátszója az otthoni DLNA hálózattal a maga egyszerű kezelhetőségével együtt teljesen kompatibilis. A készülék támogatja a zenei tartalmak stream-en keresztüli megosztását Bluetooth vagy AirPlay segítségével. Az audiofájlok a Panasonic Music Streaming alkalmazásával játszhatók le, amely Android és iOS operációs rendszereket futtató készülékeken érhető el, ám mivel az SC-PMX9 egy teljes értékű hi-fi rendszernek tekinthető, pendrive-ról vagy CD lemezről is futtathatók a zenei állományok, illetve a készülék digitális rádióként és iPod/iPhone dokkolóként is funkcionál. A csodálatosan gazdag hangzásról részben a háromutas hangszórók, részben a beépített D-osztályú erősítő gondoskodnak, utóbbi zajformáló Panasonic MASH technológiával rendelkezik. A Panasonic SC-PMX9 lejátszója egy olyan korszerű készülék, amely a vezeték nélküli és a vezetékes hangforrás szerelmeseinek igényeit egyaránt kielégíti.

 

1.jpg

 

Az EISA díjban részesült termékekről (VIERA TX-P60ZT60, LUMIX DMC-GH3, LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S., SC-PMX9) bővebb információ elérhető:  www.panasonic.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111