Philips HTS9221-es és HTS9241-es SoundHub

Steiner András | 2013. Február 18. | 06:00

Mit tud a készülék? Szoktuk kérdezni egymástól. Most kivételesen fordítsuk meg a kérdést, és tegyük fel így: Mit nem tud a Philips HTS9221/9241-es SoundHub-ja?

Bizton állíthatom, hogy kategóriájában az elvárható igényeknek maradéktalanul megfelel, mivel az utóbbi kérdésre még hosszas gondolkodás után sem találtam meg a választ! Hogy mi a különbség a 9221-es és a 9241-es között? Semmi. Csupán az, hogy az egyik számsor jellegére fekete, a másik pedig fehér összeállítást takar. 

Philips HTS9221 product with iphone May 2011.jpg

Nagyon vártam, mikor kerül a kezembe a Philips új SoundHub-ja, mert mikor először találkoztam vele, rögtön megtetszett. Szívesen kínoznám egy kicsit, gondoltam. Most eljött az én időm! Hazavittem, méghozzá könnyedén, és ez lényeges, mivel a nagyobb házimozi-rendszereknél ezt nem mindig mondhatja el az ember, és mikor elkezdtem kicsomagolni, egyre több kellemes meglepetésben volt részem. Kiemeltem a dobozból a BD-lejátszót, megcsodáltam, és azt gondoltam, hogy egy túlméretezett szappantartóra hasonlít. Félre ne értsenek! Jól állt neki a legömbölyített forma! A 2.1-es házimozi-rendszerhez tartozó, üveg talpon álló, alumíniummal díszített kisméretű hangfalpár és a körülbelül 20x40x35cm-es aktív mélysugárzó kivitelét tekintve úgyszintén kifejezetten esztétikusra sikerült.

 

Mindhárom hangfal kábelekkel csatlakoztatható a BD-lejátszóhoz.

blu_ray_anlagen_philips_hts9221_12_bild_1312196079.jpg

A rendszer összeállítása semmiféle szaktudást sem igényel, pillanatok alatt üzembe helyezhető. Segédeszközként csupán egy HDMI ARC-kábelre van szükségünk, amivel a televíziónkhoz csatlakozhatunk. Ezt a kábelt a csomag sajnálatos módon nem tartalmazza, így magunknak kell gondoskodnunk róla, ha 3D-s képet is meg szeretnénk jeleníteni televíziónk képernyőjén, mivel a SoundHub erre is képes.

Ha ezzel a művelettel is végeztünk, már csak az internet-kapcsolat létrehozása maradt hátra. Ezt LAN-on, vagy wi-fi-n keresztül is megvalósíthatjuk, mindkét lehetőség rendelkezésünkre áll.

 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111