Bang & Olufsen Beolab 15 és 16 hangsugárzók

AVtrend | 2013. Március 13. | 05:00

A B&O újdonsága a falba építhető hangsugárzó rendszerek népes táborából kilóg elegáns megjelenésével és hihetetlen hangminőségével.

Minden lakberendező álma a láthatatlan, de kiváló hangminőségű hangsugárzó rendszer. Erre találták ki a falba építhető rendszereket. A CES 2013 kiállításon a Bang & Olufsen is bemutatta saját elképzelését természetesen a márkára jellemző kivitelben és minőségben.

intro.jpgA készlet két darab Beolab 15-ös hangsugárzóból és egy Beolab 16 mélysugárzóból áll. Az egységeket az Amplifier 1 erősítő egység vezérli hat különálló erősítő modullal. A rendszer érdekekessége az automata kábel kalibráció, melynek segítségével kompenzálja a rendszer a kábelek különböző hosszából adódó jelerősség eltéréseket.

 

Beolab 15

 

bl15_packshot.jpg

Mitől más a B&O Beolab 15? 

Matt, eloxált alumínium ház, megőrízve az alumínium hűvös szépségét, bekapcsoláskor automatikusan megdőlő hangsugárzók a tökéletes hallgatási pozíció eléréséhez. Beépített hűtőventillátor gondoskodik az elektronika optimális hőmérsékletéről.

 

Frekvencia átvitel: 130 Hz - 20,000 Hz

Középsugárzó: 3” kónusz

Magassugárzó: ¾" dóm

Motoros mozgatás 0-45° között

 

Beolab 16

 

bl16_packshot.jpg

A Beolab 16 szakított a hagyományokkal és a mélysugárzót is falba építhető kivitelüre tervezte.

A rendszer jellegzetessége az Acoustic Balance Principle (Akusztikus egyensúly elv). Ennek köszönhetően a hangsugárzó az ellentétes hullámok kioltásának köszönhetően tökéletesen rezgésmentes.

 

beolab_16.jpg

A hangsugárzó az Adaptive Bass Linerelisation rendszernek köszönhetően mindig az optimális mennyiségű mélyhangot állítja elő, akár a középsugárzók segítségül hívásával is. Az aktív rendszer folyamatosan méri a környezeti zajok erősségét, annak változásával kompenzálja a rendszer teljesítményét.


Intelligens megoldás, tökéletes hangzás.

 

Frekvencia átvitel: 45 Hz - 130 Hz

Méret: 0,82 liter (meghajtónként)

Mélysugárzó: 4x4" kónusz

 

www.bang-olufsen.com

 


Share |

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111