Oppo PM3 és HA 2 - Teszt a Sztereó weboldalán!

AVtrend | 2015. Július 24. | 15:00

Headphone-PM-3-Black-White.jpgAz Oppo a PM-3-assal olyan fejhallgatót alkotott, ami úgy dizájn, mind hangteljesítmény vonatkozásában iránymutató. Az Oppo nem ment el a más gyártók számára oly vonzó könnyebb, egyszerű úton, tehát nem  felszínes minőségű, hanem igazi értékeket felvonultató eszközt készített és dobott piacra. Erőfeszítéseiket siker koronázta, aminek során kifinomult hangminőséget, valódi High-End hangzást értek el a most tesztelt termékeikkel. A meghallgatás során kiderült, hogy bár a kettős mindkét darabja önállóan is csúcsteljesítményre képes, igazi élményhez akkor jutunk, ha A PM 3-ashoz  a HA-2 saját fejlesztésű mobil DAC- erősítőt csatlakoztatjuk, mert ebben az esetben a közös teljesítmény alapján az Oppo csapat verhetetlen. Nincs az az ellenfél a piacon, aki bátran ki merne vele állni velük egy párbajra. ( - )

 

www.audiocentrum.hu

Megérkezett az első igazán hordozható Planar Magnetic fejhallgató az Oppo PM-3 és hozzá az Oppo HA-2-es hordozható erősítő/ DSD/ DAC, amit most együtt mutatunk be olvasóinknak.

Egységben az erő!

 

Oppo PM-3 sík mágneses fejhallgató és az Oppo HA-2 fejhallgató erősítő teszt a Sztereó magazin weboldalán.

 

A számos, köztük az EISA díjat is besöprő PM-1 fejhallgató után, a laza szórakozást ígérő Oppo PM-3 esetében, némi kompromisszummal kell számolnunk, amit - ha csak a csomagolást nézzük - azonnal észreveszünk. Az első számú bajnok Oppo PM-1 nívós, bársonybélelt, eredeti fából készült gyönyörű fadoboz-csomagolása érthető volt. Most készülő tesztünkben az Oppo PM-3 fejhallgató, – ami azért így is elegáns dobozt kapott - és a hozzá ajánlott Oppo HA-2 erősítő együttes teljesítményére vagyunk kíváncsiak.

 

oppo-pm-3-600x300.jpg

 

       Meghallgattuk a fülest mobil telefonnal, az Oppo HA-2 fejhallgató erősítővel,

és nagyfelbontású hanganyaggal is.

Share |

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111