Philips Smart ultravékony TV 7000-es széria

AVtrend | 2014. Április 24. | 10:00

philips2014press-2l.jpg

Leheletvékony ezüst illetve fekete képkeretével a TP Vision Philips televíziói végtelenné teszik a képet, amit az Ambilight funkció még látványosabbá tesz az otthoni környezetben.

A TP Vision bemutatja az új 7000-es sorozatú ultravékony paneles felsőkategóriás Smart TV szériáját. Az ultravékony 7100-as, 7500-as és 7800-as széria még a legigényesebb mozirajongókat is meggyőzi elsőrangú képminőségével.

A továbbfejlesztett jellemzők – beleértve a 3D TV képeséget, az Ambilight háttérvilágítást, a Smart TV kínálat könnyű elérhetőségét és a sokoldalú csatlakoztathatóságot – a tévézés élményének olyan fokát érik el, amely messze túllép a hagyományos televíziózás határain. A Philips Smart TV család 7000-es sorozata Európában és Oroszországban 2014 második negyedévében lesz kapható.

 

Továbbfejlesztett képminőség a mozgás természetességével


A 7000-es sorozat készülékeit mindennel ellátták a tűéles képvisszaadás és a zökkenőmentes mozgóképek tévézés élményéhez. A Philips Smart TV készülékek ragyogó képi világot kínálnak fényes és élénk színekben. A Micro Dimming Pro olyan érzékelőkön alapuló technológia, amely dinamikusan kiigazítja a LED háttérvilágítást a környezet fényviszonyainak megfelelően, és így kontrasztos mély fekete és fényes fehérszínek keletkeznek.

 

Vezeték nélküli mélyhang sugárzó ellenállhatatlan hangzással

Hatalmas teljesítményű mélyhang sugárzójának ellenállhatatlan hangzásával a 7500-asszéria a fantasztikus képi élményhez járul hozzá. A mélynyomót feltűnés nélkül rejthetjük karosszék vagy kanapé alá a szoba enteriőr megbontása nélkül. A minden irányba sugárzó öblös mélyhangokkal és a három oldali Ambilight háttérvilágítással meggyőző moziszerű hangulatot teremtünk. A tévét játékra használók hasonlóképpen fogják szeretni a hűhangzás és az Ambilight magával ragadó fényvilágának összhatását.

kicsi Philips TV 7500 Ambilight 2014.jpg

 

Továbbfejlesztett Amblilight élmény


Az Ambilight – kétoldali megvilágítással a 7100-as és a 7800-as szériánál és háromoldali megvilágítással a 7800-as szériánál – kiegészül a Játékos Üzemmóddal. Így az Ambilight fényei azonnal követik az akciójelenetek gyors mozgását és a sporteseményeket is. Az integrált Ambilight+hue vezérlő rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára az Ambilight fényélmény egész szobára történő kiterjesztését okostelefon igénybevétele nélkül a PhilipsHue égők beüzemeléséhez és működtetéséhez. Az alkalmazás a külön árusított Philis Hue égőket használva működtethető.

49PUS7809_12-E2P-global-001.jpg

Smart TV okos vezérléssel


A 7000-es sorozat készülékei a Smart TV kínálathoz teljes hozzáférést biztosítanak, benne az online filmkölcsönzéssel, a Video On Demand filmszolgáltatással, és a Catch-up TVszolgáltatásaival. A Cloud TV segítségével többszáz internetes televíziós csatorna műsorából választhatunk. A Cloud Explorer a tárolt fotóink és videóink megosztását könnyíti meg. A teljes kiosztású klaviatúrával ellátott távszabályozóval a szövegbevitel gyors és hatékony. Ezen túlmenően a 7500-as sorozat készülékei a menükben és az alkalmazás tárakban a rámutatásos vezérlést is támogatják. Sokfajta kommunikációs lehetőségA Philips 7000-es tévészéria modelljei csatlakozó felületek és aljzatok széles választékávalrendelkeznek. Támogatják a Philips MyRemote alkalmazást, a Wi-Fi Miracast™ ésSimplyShare megoldást a mobil eszközökkel vezeték nélküli létesített adatfolyamtovábbításra. Ezen a módon okostelefonok és táblagépek könnyedén integrálhatók atelevízióval. A MultiRoom megoldás révén a tartalmakat a lakás bármely részébentalálható másodtelevízióra továbbítható.

 

www.tp-vision.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111