Új Denon Network AV receiverek- AVR-X1200W, AVR-X2200W

AVtrend | 2015. Június 18. | 14:00

A Denon bemutatta két új 2015-ös Network AV receiverét, melyek egyedi jellemzőkkel és egyedi hangoptimalizáló rendszerrel rendelkeznek. Az új Denon AVR-X2200W és AVR-X1200W a 7.2 csatornás házimozi központok részére számos fejlett funkciót vonultatnak fel.

Denon AVR 2200w_cikk1.jpg

 

Tökéletes 3D hangzás kezdő házimozi rajongók számára - AVR-X1200W
Az AVR-X1200W 7.2 csatornás Network AV Receiver már elhozza a felső kategóriás Denon AV modellek technológiáit és egy eddig soha nem látott értéket nyújt. A hét csatorna mindegyike 145 wattos és a diszkrét erősítő tervezés biztosítja azt, hogy a hangszórókra jutó jel erőteljes, kontrollált és részletgazdag. A házimozi élmény további fokozásához az AVR-X1200W-t ellátták Dolby Atmos dekóderrel, ami magával ragadó többdimenziós hangzást biztosít a magasság, vagy a mennyezeti hangszórókon keresztül, vagy az egyszerűen telepíthető Dolby Atmos engedélyezett felfele sugárzó hangszórók által akár, 5.1.2 konfigurációban is. Ezen kívül elő előkészítették a DTS:X és DTS Neural:X formátumokra is, így ragyogó térhatást hangzást hozhat létre a hallgató körül, nem számít a telepített hangsugárzók száma.

(kérjük keresse fel a http://www.denon.com/dtsx oldalt a további információkért).

 

Az AVR-X1200W a beépített Bluetooth rendszeren keresztül a zenei streaming lehetőségét kínálja fel az okostelefonok számára. További szolgáltatásként a Wi-Fi segítségével könnyedén csatlakozhat az otthoni hálózatra. A csatlakozás után az AVRX1200W a szó szoros értelmében megnyitja a nappalit a korlátlan zenei források és lejátszási lehetőségek, köztük az Apple AirPlay, hálózati tárolók (NAS), Internet Radio és a Spotify Connect (amennyiben rendelkezésre állnak /előfizetés szükséges/) számára. A nagy felbontású audio fájlok, mint a FLAC, AIFF vagy DSD is támogatottak és kifogástalan hangminőségben lejátszhatóak. Hogy könnyebben kordában tarthassunk minden funkciót, az új Denon AVR Remote App működik az iOS és az Android készülékeken is.Ha megnézzük a videó részt, az AVR-X1200W-be számos fejlett funkciót építettek be. Kompatibilis a legújabb HDCP 2.2 specifikációval is minden HDMI bemenetre, ami szükséges a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Összesen hat HDMI bemenet található rajta, amelyek közül az egyik a kényelem érdekében az előlapon van elhelyezve. Ez bőségesen elég a modern HDMI eszközök, például set-top boxok, játékkonzolok, Blu-ray lejátszók és streaming eszközök csatlakoztatásához, valamint a TV hanghoz az ARC-n keresztül (Audio Return Channel) egyetlen HDMI csatlakozással a receiver és a TV között. Az AVR továbbá támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD-t, a 4:4:4 Pure Color al-mintavételi jelátvitelt, a HDR-t és a BT2020 támogatást. Hogy el ne felejtsük, természetesen a 3D kompatibilis minden HDMI bemeneten.
 

 

Denon AVR 2200w_front_ cikk2.jpg

 

Az AVR-X2200W az igényes, de árérzékeny mozirajongók számára kínál megoldást
Osztozik az alapvető értékeken és jellemzőkön a kisebb testvérével, de az új AVRX2200Wcsatornánként 150 wattos erősítővel rendelkezik, így még erősebb és emellett a hangminősége is jobb. Az összesen 8 HDMI bemenettel és 2 HDMI kimenettel ez az AVR készen áll arra, hogy kezeljen szinte minden, a rendelkezésünkre álló HDMI eszközt. Emellett egy erőteljes videó processzort is tartalmaz, ami képes felkonvertálni és átkódolni a normál felbontású és HD video forrásból származó (analóg és digitális bemenetekről) jeleket 4k-Ultra HD felbontásra.

 

Denon AVR 2200w_rear_ cikk3.jpg

 

A bemenetek szélesebb körű skálájával és a második zóna pre-out vezérlési lehetőségeivel az AVR-X2200W igazán sokoldalú és komoly AV vezérlő központ, igen kedvező áron.Az exkluzív Denon Setup Assistant a Quick Start Guide-al együtt biztosítja a gyors és könnyű beállítását. Az Audyssey MultEQ XT automatikus szoba akusztika mérési és korrekciós rendszer beállítja a telepített hangsugárzókat az adott szoba akusztikájához, így az eredmény a legtökéletesebb, legtermészetesebb hangkép. Az Audyssey Dynamic Volume valós idejű hangerő beállítást kínál, míg az Audyssey Dynamic EQ feljavítja a rendszer térhangzását, még alacsony hangerőszint mellett is. Ez a teljes csomag gondoskodik a gondtalan működtetésről és a könnyű kezelhetőségről, valamint az optimális hangélményről is.Az új X sorozatú modell rendelkezik a Denon Eco üzemmóddal is, ami biztosítja azt, hogy lecsökkentsük az energiafogyasztást. A képernyőn megjelenő Eco Meter kijelző funkció - ha szükséges - láthatóvá teszi az energia fogyasztás csökkenését. Az Auto Eco üzemmód automatikusan vált a normál és az Eco mód között, attól függően, hogy milyen hangerőt választott.

 

További információ Horn Distribution
(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111