I. PROFI FOTO - TÁRSKIÁLLÍTÁS A MARRIOTTBAN

AVtrend | 2016. Október 31. | 12:00

Idén első alkalommal a HiFi Show mellett, egy új tematika is megjelenik az Audio és Video kiállítás mellett. Kedves látogatóinknak szeretnénk ezzel kedveskedni, mert úgy érezzük, hogy a fotózás legalább olyan izgalmas hobby napjainkban mint a hifi, vagy a házimozi...

Ha még eddig nem talákoztak ele, akkor most bemutatjuk a PROFI FOTO magazint, ami nemrégen komoly változáson ment keresztül, és nagyon jó kritikát kapott olvasóinktól. Úgy gondoltuk, hogy a magazin olvasói örülni fognak, ha egy - a lap által támogatott - technikai kiállításon kézbevehetik majd azokat a fotóeszközöet, amiket kedvelnek, és kipróbálhatják a legújabb fejlesztéseket.

 

 

ProfiFoto129-CIMLAP.jpgFV128-300x400web.jpgprofifoto122_teljes_-1.jpg

 

Tudom, emlékszem, hogy szinte minden második látogatónk fényképezőgéppel érkezik a kiállításra. Sokan profi felszereléssel jönnek, és mesteri fotókat csinálnak a különböző berendezésekről, olyanokat, amiket mi is megirigyelünk. Talán az ő érdeklődésüket is leköti majd a fotós szekció, és örömmel töltenek el néhány percet a PROFI FOTO kiállítás területén, az M szinti Báltermekben.

Profifoto 2016 450x253.jpg

A kiállítás látogatásához nem kell külön regisztrálni, hiszen egy azon belépővel mindkettő megtekinthető. Ha kíváncsi arra, hogy milyen márkák lesznek majd láthatók a fotós szekcíóban, akkor csak klikkeljen az itt látható linkre, és máris látható az előkelő névsor.

 

http://www.fotovideo.hu/kiallitas-2016.html

 

Minden érdeklődőnknek, és látogatónknak, jó szórakozást kívánunk a 17. Audio Video Trend & HIFI SHOW, valamint az I. PROFI FOTO kiállítás alkalmából.

 

Ne csak regisztrálj, gyere is el - Garantáltan megéri!

 

Találkozzunk november 12-13 -án a Marriott szállóban.

 

Üdvözlettel:

Soltész Rezső

és az AV Trend & Hifi Show csapata

 

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111